Waarom is knaagdieren oppas in Winterswijk geschikt voor jou?

Ga je op vakantie, een dagje/weekendje weg of zijn er andere dingen wat veel tijd in beslag neemt maar moet je wel je knaagdier blijven verzorgen? Misschien kan ik je helpen! Ik ben een knaagdieren oppas, dit betekent dat ik de gehele verzorging van je knaagdier voor een tijdje overneem als het jou die tijd even niet lukt. Je knaagdier blijft gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving, want ik kom naar je knaagdier toe:) Dit geeft niet alleen voor je knaagdier een stuk meer rust, maar ook voor jou geeft dit een hoop extra rust in je wel verdiende vakantie. Je hoeft namelijk niet te slepen met alle benodigdheden om uw konijn, cavia, hamster, etc. te verzorgen.

Dit is een knaagdier dat net is verzorgd door de oppas van huisdier verzorgd.

In Winterswijk is er geen knaagdieren pension. Mocht je dus even niet in staat zijn om voor jou konijn, cavia, hamster, etc. te zorgen dan zul je al van je buren of kennisen moeten uitgaan. Vaak hebben deze mensen de kennis van knaagdieren niet en krijgt je knaagdier niet de verzorging die je knaagdier gewend is. Ik help je daarom graag! Ik neem gedurende je boekingsperiode de hele verzorging van je konijn, cavia, hamster, etc. over. Zo kun je rustig met een fijn gevoel van je vrije tijd genieten:)

Hoe ga ik te werk?

Mijn knaagdieren oppas werkt eigenlijk heel simpel. Als je mijn kennismakingsformulier hebt ingevuld kom ik bij je langs om niet alleen jou te leren kennen maar ook je knaagdier. We nemen even wat belangrijke zaken door zoals; wanneer is je konijn, cavia, hamster, etc. gewend eten te krijgen, zijn er medische gegevens waar ik rekening mee moet houden en we kijken even waar de verzorgingsproducten liggen. Als dit gedaan is kun je genieten van je vrijheid en neem ik de verzorging over:)

Dit is een knaagdier wat goed is verzorgd door een verzorger van Huisdier Verzorgd. Een goede knaagdieren oppas dus.

1 Weekend pakket

Bij een weekend pakket geef ik je knaagdier zoals gewenst zijn dagelijkse eten en drinken. Daarnaast geef ik je knaagdier natuurlijk dagelijks even aandacht. In dit weekend verschoon ik het hok 1 keer.

1 Week pakket

Bij een 1 week pakket geef ik je konijn, hamster, cavia etc. zoals gewenst zijn dagelijkse eten en drinken. Daarnaast geef ik je knaagdier natuurlijk dagelijks even aandacht. In deze week verschoon ik het hok wanneer nodig (ca. 2x).

2 Weken pakket

Bij een 2 weken pakket geef ik je knaagdier zoals gewenst zijn dagelijkse eten en drinken. Daarnaast geef ik je knaagdier natuurlijk dagelijks even aandacht. In deze weken verschoon ik het hok wanneer nodig (ca. 4x).

3 Weken pakket

Bij een 3 weken pakket geef ik je konijn, hamster, cavia, etc. zoals gewenst zijn dagelijkse eten en drinken. Daarnaast geef ik je knaagdier natuurlijk dagelijks even aandacht. In deze weken verschoon ik het hok wanneer nodig (ca. 6x).

Pakket Prijs
1 Weekend pakket (3 dagen) €15
1 Week pakket €25
2 Weken pakket €45
3 Weken pakket €60
Boeking voor langere periode Neem contact met mij op:)

Speciale tarieven

  • Heb je twee knaagdieren? → tweede knaagdier helft van de normale prijs.
  • Heb je drie of meer knaagdieren, of bent u een fokker? Bel of mail mij even, dan kunnen wij samen een passend en scherpe prijs bepalen.