Waarom is een katten en poezen oppas geschikt voor jou?

Gaat je op vakantie, een dagje/weekend weg of zijn er andere dingen wat veel tijd in beslag neemt maar moet je wel je katpoes blijven verzorgen? Misschien kan ik je helpen! Ik ben een katten en poezen oppas, dit betekent dat ik de gehele verzorging van je kat of poes voor een tijdje overneem als het jou die tijd even niet lukt. Je kat of poes blijft gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving, want ik kom naar je kat of poes toe:) Dit geeft niet alleen voor je kat of poes een stuk meer rust, maar ook voor jou geeft dit een hoop extra rust in je wel verdiende vakantie. Je hoeft namelijk niet te slepen met alle benodigdheden om je kat of poes te verzorgen.

Katten en poezen zijn huisdieren die zeer vertrouwd raken aan hun eigen omgeving. Daarom is een dierenpension voor een kat misschien niet gelijk de beste keuze. Een kat of poes voelt zich meer op zijn gemak als hij of zij thuis zijn vertrouwde eten krijgt en als ze hun behoeften kunnen plegen op het vertrouwde plekje. Ik overleg vooraf altijd op welke tijden uw kat of poes gewend is om gevoerd te worden. Daarnaast leggen we eventuele medische gegevens vast, waar ik wellicht rekening mee moet houden.

Hoe ga ik te werk?

De katten en poezen oppas van Huisdier Verzorgd werkt eigenlijk heel simpel. Als je mijn kennismakingsformulier hebt ingevuld kom ik bij je langs om niet alleen jou te leren kennen maar ook je kat of poes. We nemen even wat belangrijke zaken door zoals; wanneer is je kat of poes gewend eten te krijgen, zijn er medische gegevens waar ik rekening mee moet houden en we kijken even waar de verzorgingsproducten liggen. Als dit gedaan is kun je genieten van je vrijheid en nemen wij de verzorging over:)

1 Weekend pakket

Bij een weekend pakket geef ik je kat of poes zoals gewenst zijn of haar dagelijkse eten en drinken. Daarnaast geef ik je kat of poes natuurlijk dagelijks even aandacht. In dit weekend verschoon ik de kattenbak 1 keer.

1 Week pakket

Bij een 1 week pakket geef ik je kat of poes zoals gewenst zijn of haar dagelijkse eten en drinken zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek. Daarnaast geef ik je kat of poes natuurlijk even aandacht. In deze week verschoon ik de kattenbak wanneer nodig (ca. 2x).

2 Weken pakket

Bij een 2 weken pakket geef ik je kat of poes zoals gewenst zijn of haar dagelijkse eten en drinken zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek. Daarnaast geef ik je kat of poes natuurlijk even aandacht. In deze weken verschoon ik de kattenbak wanneer nodig (ca. 4x).

3 Weken pakket

Bij een 3 weken pakket geef ik je kat of poes zoals gewenst zijn of haar dagelijkse eten en drinken zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek. Daarnaast geef ik je kat of poes natuurlijk even aandacht. In deze weken verschoon ik de kattenbak wanner nodig (ca. 6x).

Katten oppas maakt een kat blij. Deze kat is vrolijk dat de oppas hem heeft verzorgd.

Pakket Prijs
1 Weekend pakket (3 dagen) €15
1 Week pakket €25
2 Weken pakket €45
3 Weken pakket €60
Boeking voor langere periode Neem contact met mij op:)

  • Heb je twee katten of poezen? → tweede kat of poes helft van de normale prijs.
  • Heb je drie of meer katten of poezen, of bent u een fokker? Bel of mail mij even, dan kunnen we samen een passend en scherpe prijs bepalen.